DéLIFRANCE VLISSINGEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 445 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Délifrance Vlissingen. Meer weten? Ontdek meer

22 dec 2022 om 21:05 We hebben heerlijk gesmuld van de verse en goedgevulde broden en een smakelijke dorstlesser in de vorm van een Jus 'd orange. Ook de warme krokante Appelflappen waren ons goed bevallen. Een vriendelijke heer op de fiets kwam ons godenmaal bezorgen.
20 dec 2022 om 20:49 Alles was lekker bezorgd met aangegeven bezorgtijd wel voortaan beter koude dranken en warme broodjes mischien apart houden zat op elkaar in dezelfde tas
17 dec 2022 om 15:00 Na anderhalf uur wachten, koude broodjes
16 dec 2022 om 14:02 De broodjes waren heerlijk
30 nov 2022 om 9:59 Na een uur wachten koude panini. Niet naar verwachting
26 nov 2022 om 15:43 Na een uur wachten een koude panini en een koud kaasbroodje. . Erg jammer
19 nov 2022 om 15:12 Saucijzenbroodje smaakte niet vers, rucola verpieterd, lichtbruin broodje leek niet goed afgebakken. Is je geld niet waard
12 nov 2022 om 14:02 Helaas miste de thee en de brie bij onze bestelling, zo jammer want 20 euro voor 2 ontbijtjes is toch goed betaald
11 nov 2022 om 14:09 Twee uur gewacht op een broodje en een milkshake uiteindelijk gebeld met excuses zullen der wat bij doen conclusie niks bijgedaan wat een grap
23 okt 2022 om 21:29 Very simple. Could be nice to be able to order warm paninis, coffee etc for a breakfast.
1 okt 2022 om 15:16 Ik bestel graag bij delifrance en normaal gesproken gaat het vlot en is alles in orde. Nu had ik een panini en frikandelbroodje besteld en het duurde 1 uur en 35 minuten wat ik wel echt extreem lang vond duren. Daarnaast was mijn panini ook koud..
23 sep 2022 om 15:16 lekkere broodjes, altijd goed, bezorgtijd wel lang