DéLIFRANCE VLISSINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 430 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Délifrance Vlissingen. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 15:16 lekkere broodjes, altijd goed, bezorgtijd wel lang
11 sep 2022 om 13:41 Heerlijke broodjes
12 aug 2022 om 19:42 Bezorger Milan bracht ons eten netjes naar het strand en belde ons dat hij er was. Vriendelijk en behulpzaam. Terwijl het een super warme dag was
31 jul 2022 om 13:49 Lekkere broodjes goede bezorger
26 jul 2022 om 18:34 Belachelijk lange bezorgtijd van meer dan 2 uur
26 jul 2022 om 14:47 Word steeds minder op je brood
23 jul 2022 om 15:48 Het was heerlijk
20 jul 2022 om 8:35 het was heerlijk,mooi op tijd en de bezorger was vriendelijk ondanks dat het knalwarm was voor hem :)
19 jul 2022 om 17:32 Gewoon goed
13 jul 2022 om 11:47 De kwaliteit van het eten zelf verdiend nog steeds de 5 sterren. Alleen de bezorging…. Is verschrikkelijk geworden….. Vroeger kon je zo rond 10 uur je broodjes bestellen en waren er dan na 20 min. Nu pas om 12 uur en moet je ook nog een uur wachten…
2 jul 2022 om 9:45 The workers prioritised the customers who are on the terrace rather than online costumers who made orders first. I have waitred for 90 minutes instead of 45! Instruct your workers! P.S. Food and delivery 5/5
1 jul 2022 om 11:34 We hebben zoals gewoonlijk heerlijk gegeten bij Délifrance!